
Силіконові форми для випічки використовуються все частіше в кулінарії і зарекомендували себе як якісні, довговічні і зручні у використанні. Вони еластичні, гнучкі, що дозволяє легко зняти ваш приготовлений виріб з форми, а також добре зберігати, так як вони не займають багато місця, витримує температурний діапазон від -40С до +230С
Робіть розкішні кекси, мафіни або капкейки і дивуйте всіх навколо їх формою і смаком.
Матеріал: харчовий силікон
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Тип форми | Прямокутна |
| Призначення форми | Для хліба |
| Матеріал | Силікон |
| Конструкція форми | Цілісна |
| Антипригарне покриття форми | Так |
| Колір | Різні кольори |
| Тип духовки | Газова або електрична |
Інформація для замовлення
- Ціна: 250 ₴


