Силіконовий молд «Ажур» - це спеціальні форми, що мають необхідну структуру, для створення фігур, для прикраси кондитерських виробів.
Призначений для роботи з мастикою, марципаном, карамеллю, шоколадом, цукровою масою, желатином та іншими продуктами по вашому розсуду.
Розмір молдовського - 20 х 13 см;
Поради щодо використання прес-форми
1. Молд повинен бути сухим. Перед тим, як заповнити молд мастикою, його слід ретельно посипати крохмалем.
2. Помістити в морозильну камеру на 15-20 хв. Масивні молди потрібно потримати в морозилці довше.
3. Із замороженого молдовського акуратно, не поспішаючи, дістати фігурку.
Після того, як ви дістали фігурку, важливо дати їй обсохнути пару годин, а після цього вже можна прикрашати.
Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струснути ( приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти размочаленную жорстку пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Ширина | 130 мм |
Довжина | 200 мм |
Матеріал | Силікон |
Тип | Молд кондитерський |
Товщина | 7 мм |
Колір | Зелений |
Кількість в наборі | 1 шт. |
- Ціна: 190 ₴