Карвінг - це мистецтво, яке вимагає терпіння, концентрації уваги, та інструментів якими можна зробити з овочів і фруктів твори мистецтва.
У набір ножів для карвінгу входять:
- Невеликий тайський ніж – найважливіший інструмент для карвінгу. Необхідний для виконання найбільш складних візерунків на дрібних овочах і фруктах.
- Двостороння ложка-нуазетка. Для вирізання з плодів кульок і півсфер різних розмірів. Також використовується для виїмки м'якоті при виготовленні ваз з кавунів, динь. Широко використовується у французькій кухні для вирізання кульок з сирного картоплі перед їх подальшим обсмажуванням у фритюрі, а також кульок з самих різних продуктів для прикраси страв.
- Овощечистка з жолобком (карбовочний ніж) – для зняття шкірки або зрізання тонких смужок м'якоті, наприклад, з огірків, цитрусових, редьки або моркви.
-
Висічка для яблук (фаршировочний ніж) – необхідний для видалення серцевини з цілого яблука, а також для виготовлення ніжок для грибочків з картоплі.
- V-подібні ножі – напівкруглі ножі різних діаметрів використовують для вирізання листочків різної форми.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Кількість предметів в наборі | 9 |
Колір | Синій |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість предметів | 9 |
Матеріал ручки | Пластик |
Тип | Набір для карвінгу |
Інформація для замовлення
- Ціна: 184 ₴