Силіконові форми для випічки використовуються все частіше в кулінарії і зарекомендували себе як якісні, довговічні і зручні форми використання. Вони еластичні, гнучкі, що дозволяє легко зняти ваше приготоване вироби з форми, а також добре зберігати, так як вони не займають багато місця.
Основні переваги силіконових форм:
- рівномірний розподіл тепла під час випікання (випічка буде рівною зі всіх сторін);
- відсутність необхідності в змащувати жиром або маслом, при цьому випічка не пригорає і легко дістається з форми;
- не вимагають особливого догляду і легко миються;
- не надають специфічних запахів готується в них їжі;
- крім випікання можна використовувати для приготування пудингів, желе або формування льоду;
- зручно зберігати в згорнутому стані займають мінімум місця;
- витримує температурний діапазон від -40С до +230С використовують для газових, електричних, мікрохвильових печей.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип форми | Прямокутна |
Матеріал | Силікон |
Конструкція форми | Цілісна |
Довжина | 25 мм |
Ширина | 20 мм |
Висота стінок | 4 мм |
Тип духовки | Газова або електрична |
Антипригарне покриття форми | Так |
Колір | Різні кольори |
Стан | Новий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 184 ₴