Для роботи з шоколадом особливої уваги заслуговує полікарбонатна форма. Особливістю полікарбонатних форм є можливість виробляти вироби зі складним малюнком. Полікарбонат має жорстку структуру, міцна і довговічна.
Перед тим, як наливати шоколад, форми треба нагріти до температури шоколаду. Для того щоб цукерки легко извлеклись з форми, вона повинна бути дуже добре охолоджена.
Матеріал: Полікарбонат
- Діаметр: 150 мм
Кількість виробів: 01 шт
Комплект: 2 частини
З'єднання: Магнітне
Форма готового виробу: М'яч
Режим температури:- 40*с ~ +100*з
Колір: Прозорий
Духовка: Немає
Зберігання в холодильнику: Так
Посудомийна машина: Так
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Полікарбонат |
Стан | Новий |
Колір | Прозорий |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | форма для шоколаду |
Інформація для замовлення
- Ціна: 441 ₴