Силіконові форми для випічки використовуються все частіше в кулінарії і зарекомендували себе як якісні, довговічні і зручні форми використання. Вони еластичні, гнучкі, що дозволяє легко зняти ваше приготоване вироби з форми, а також добре зберігати, так як вони не займають багато місця.
Основні переваги силіконових форм:
-
рівномірний розподіл тепла під час випікання (випічка буде рівною зі всіх сторін);
-
відсутність необхідності в змащувати жиром або маслом, при цьому випічка не пригорає і легко дістається з форми;
-
не вимагають особливого догляду і легко миються;
-
не надають специфічних запахів готується в них їжі;
-
крім випікання можна використовувати для приготування пудингів, желе або формування льоду;
-
зручно зберігати в згорнутому стані займають мінімум місця;
-
витримує температурний діапазон від -40 С до +230 С;
-
використовують для газових, електричних, мікрохвильових печей.
Основні | |
---|---|
Антипригарне покриття форми | Так |
Матеріал | Силікон |
Тип духовки | Газова або електрична |
Тип форми | Фігурна |
Колір | Різні кольори |
Конструкція форми | Цілісна |
Призначення форми | Для бісквіта |
Стан | Новий |
- Ціна: 162 ₴