Базові поради по роботі з інструментами для 3 D тортів з желе.
Базові поради по роботі з інструментами для 3 D тортів з желе.
Желатинові торти з 3 D квітами отримують шляхом введення барвистого заснування в прозорий желатин, утворює пелюстки, листя та інші форми.
Найпростіший спосіб зробити желатиновий торт з 3 D кольорами це - використовувати спеціалізовані інструменти, які складаються з металевої форми з прикріпленою до неї голкою.
Ці інструменти дозволяють швидко створювати пелюстки і заповнювати кольорами одночасно.
1. Перш ніж приступити до роботи з інструментами потрібно завчасно підготувати прозору желатинову основу (плануйте заздалегідь і підготуйте її за день до цього), а також кольорову основу для квітів і листочків (дуже важливо звернути увагу на температуру кольорової основи) Кольорову основу слід тримати трохи вище кімнатної температури, щоб вона була густою, але рідкої при роботі з нею, якщо кольорова основа починає загусати, помістіть її в контейнер, наповнений теплою водою, щоб зробити його рідким знову, якщо вона стає дуже теплою і жидкою, дайте їй трохи охолонути.
2. Кращий спосіб використовувати інструменти - тримати їх у чашці теплої води, поки ви працюєте. Теплі інструменти легше вставити в желатин і не розірвати основу. Тепла вода також запобіжить висихання кольору в голці і засмічення інструменту.
Працювати інструментами дуже просто, вставте інструмент желатин голкою, спрямованої вгору. Завжди тримайте голку на стороні пелюстки, яка не буде видно.
Коли інструмент вставлений в потрібне положення, злегка відтягніть його назад, це створить трохи місця для кольору і не створить рельєф, коли колір спочатку увійде в пляму.
3. Якщо вийшло так що в пелюстці недостатньо колірної бази, вона буде виглядати слабкою і непривабливою. Найкращий спосіб виправити це - використовувати голку з тупим наконечником, щоб заповнити її кольором. Також можна використовувати гострі голки, але гострий край може створити додаткові вирізи і подряпини у вашому пелюстці. Тупий наконечник набагато легше направляти в намальований пелюстка. Голки тупих наконечників також використовуються для заповнення фігур, створених іншими інструментами.
4. При малюванні квітів в желатині зайвий колір виштовхується з пелюсток і накопичується на поверхні. Це може сповільнити роботу, так як зайвий колір заблокує вашу думку та вимагатиме, щоб ви частіше очищали поверхню желатину.
Ви можете уникнути цього, створивши невеликий отвір в центрі квітки. Надмірна колір залишиться в отворі і дозволить вам намалювати більше пелюсток, перш ніж вам потрібно буде очистити надлишок.
Існує кілька способів створення центрального отвору:
- механічним шляхом зробити виїмку використовувати яблучний сердечник, ложечку інший інструмент.
- Розплавити центральне отвір круглим металевим предметом. Цей метод дає найкращі результати. Помістіть металевий предмет у киплячу гарячу воду протягом декількох хвилин. Поверніть желатин догори дном, вийміть інструмент з води і обережно натисніть на поверхню желатину до тих пір, поки не буде досягнута бажана глибина отвору.
5. Щоб уникнути попадання бульбашок повітря в желатинову основу після заповнення вашого шприца кольором, поверніть його голкою, спрямованої вгору, нанесіть невелику кількість тиску на шприц, щоб створити краплю на кінчику голки, перш ніж вставляти її в желатин.
Якщо повітря все ж потрапив спробуйте розмістити свою голку близько до пухирця і прибрати повітря шприцом, іноді ваш єдиний варіант видалити бульбашки повітря це - поставити ще одну пелюстку в повітряну частину і приховати її.
6. Щоб очистити інструменти, промийте їх рідиною для посуду теплою водою. Нехай вода проходить через них, щоб повністю очистити їх. Якщо желатин засох в голці і забив ваш інструмент, потримайте його в гарячій воді деякий час, а потім спробуйте шприцом промити його.
В інтернет магазині Granat надано більшої асортимент професійного інструменту за доступними цінами для створення тортів 3 D з желе. З нашим інструментом Ви зможете просто робити кулінарне мистецтво!!!